gymnastik kan vara riktigt falig sport!

Hej nu har jag inte bloggat på ett tag men nu har det hänt lite saker och kollat på videos på youtube och då hittade jag en hemsk som någon har gjort och och den handlar om gymnaster som har dött.



Jag tycker det är hemskt men sån tur är det är att alla inte ingår via gymnatiken men tjejen som dog av aneroxia för dommarnasa att hon skulle gå ner i vikt det tycker jag är hämskt för hon var redan small!
Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker absolut det är är jobbigt att kolla på !
Men tyvär i gymnastiken så skadar man sig ganska ofta och vissa gånger går det riktigt snätt det är läskigt! så jag säger till alla dom här ovan RIP och HOPE YOU HAVE UT GOOD!
Jag kan säga att jag har skadat mig inte så ofta men bland blir dom ordetliga senaste gången jag skade mig då var jag på sport camp och det var nu i sommar så skulle jag köra dubbelvolt och så fick jag sådan fart när jag landa så min överkropp ville fortsätta roter haha eller hur man nu ska säga det. Men jag satt med knäna uppot och satt på ruman och då så pang så fick jag näsan rakt på knät och det bröt jag den / kväckte det vr en lite bit som stack ut och det blöde , blöde och blöde hela tiden och jag var tvungen att åka in på sjukhus och kolla upp den och då sa som att jag skulle komma tillbacka dagen därpå och så skulle jag dra tillbacken den. Den vart väldigt svullen det ända man såg var minnäsa i ansiktet för det var DUBBEL storlek och lite till tror jag. Dagendär på så åkte vi och fia den det gjore JÄTTE ont fick ingen bedövning för det var så lite som behövdes fixas men sen så gick svullanden ner och jag jag började träna dagendär på somvandligt och körde dubbel igen och det gick jätte bra och det roligate är attt den fortfarande gör ont och den visslar haha lite roligt men sant. Ja det var den historien och sen  jag har hamnat på acken 5 gångern pga dubbel och har släppt ut förtidigt men det var för 2 år sedan jag gjode det sist så vi får vell se och jag hoppas jag slipper dom svåra skadorna.
¨Hare bra Kram Cornelia

NM!

Hello!

Nu i år är det gymnastik NM i Norge , Larvik :) Någon ska dit?
Det vore jätte kul at åka att åka och kolla menme man kan inte få allt i värden men dom brukar ha live sändning på gymnastförbundets hemsida så där får jag vell kolla! :-D
Dom lagen som represeterar sverge är :

För damer:

Höganäs GF

Örebro GF

KIF

Herrar:

Brommagymnasterna

KFUM

Mixed:

GF Enego ( Göteborg )

Hoppas ni gillar det jag skriver om
hare bra Kram Cornelia



Landslag

Hello!

Nu är jag hemma från skolan ochs ska på utvecklingsamtal sen blir det träning. Det skulle typ komma en kille från kommuen och kolla vet inte varför men det får vi vell veta så smågningom! :D

Iaf nu har dom äntligen starart ett landslag i truppgymnastik för har det varit det laget som vinner får represntera sverge men det är inte riktigt sjyst så nu har dom gjort ett landslag och utagningarna är i börjar av 2012 om man tälvlar på SM, Em så tycker jag värkligen jag att man ska söka! :-D
Ni som ska söka till trupplandslaget så önskar jag LYCKA TILL!! :-D <3 
 
Hare bra Kram Cornelia


SGSF! <3

Hej!

Som rubriken lyder så SGSF IN MY HEART! och sist vi tävlade så fick vi guld i tumbling och silver i hopp och för fristående tjejerna vart det silver vi är gryma. ÄLSKAR ER!


 SGSF! det här är två grupper! :D <3

Lite växter bilder

Hej!

 precis som rubriken lyder så ska jag lägga ut lite växter som jag har tagit på växter och vatten :-D



Blöta blommor :-D




Vatten :-D

Det var inte så mkt men det var en början
hare bra kram Cornelia :)


Byta image

Hej alla!

Nu har det varit en usel uppdatering för att jag vill inte ha en blogg som jag BARA bloggar om min vardag det börjar blir tråkigt jag kommer såklart göra det ibland om det är något speciellt :P
Istället ska jag bli en foto/gymnastik blogg :D
Som t.ex. när dom tävlar utomlans om det nya trupp landslaget! :) Och så kommer jag ta foton och skriva om dom hoppas ni gillar det !

Hare bra kram Cornelia. :-D

RSS 2.0