Idag gäller det!

Hej Idag gäller det!

Idag ska jag ta bort min tandställnibg jag har längtat efter denna dag i 2 och ett halvt år det är helt sjukt vad lång tid! Men idag är det dags klockan 13:50 smäller det sdå ligger man där i tandläkarstolen och ska ligga där i 1 timme för ta bort den men det är helt klart värt det!!!!
Just nu har jag kommit ner på gården och har gjort en diagnos i kemi det gick bra och den var inte så svår som jag trodde jag har pluggat jätte länge på andra svårare saker men men det är bra att det gick bra!

Önska mig lycka till!
Ciao

PLUGG!!

Hellu! :)

Ska snart gå ich hämta mina kemiböker och sätta mig och plugga vi har diagnos på torsdag.
Och lite så.... Idag har jag varit i skolan det har varit en heöt vandlig dag fast jag har varit tröttare för att jag har sovit i kyrkan på en luftmadrass sa ja :) Men på torsadg längtar jag till för då tar jag BORT min tandställning gud vad skönt efter 2 och ett halv år som jag har längtat!!!!!! :D
Ciao! :D

Jonna Adelteg i OS kvalet!

Hello!! :D

Jo Jonna Adelteg och Ida åkte till London och försöte kvala in till OS det gick riktigt bra för båda två men en ännu större nyhet är att Jonna kom med i OS! så himla glad! :D Dom gjorde tydligen några små missar men annars gick det bra vad skönt säger jag! :D Föra gången som någon svensk gymnast skulle vara med i OS så var det Veronica Wagner! :P Men hon hade en jätte stor knä skada så av SOK fick hon inte åka pga av hennes knä skada var för dom ville inte riskera att hon vart ännu mer skadad.
nu vet ni lite om det :)
Ciao!

I am Back

Hej nu är jag tillbacka efter ett LÅNGT uppehåll men nuhar vårat trådlösa internet kommit igång så nu tängkte jag köra igån igen vi kö på samma inriktning foto och gymnastik blogg det är det som är roligaste att blogga om tycker jag! :D
Mer kommer i nästa inlägg! :D
Ciao!


RSS 2.0